Social Media

O meni

Pozdravljen/-na na mojem blogu!

Te zanima, kdo je dekle z razglednicami iz kovčka? Štajerka, ki trenutno živi v okolici Ljubljane, zaljubljena v Dolenjca in noro navdušena nad Gorenjsko. Zase bi rekla, da sem 10 ur na dan učiteljica, preostalih 14 ur pa avanturistka.

Ko ne stojim pred tablo in razlagam o priredjih, vejicah, sonetih ali slovenski književnosti, načrtujem nova potovanja in vikend pobege. Še raje pa spakiram kovček in odpotujem.

Obožujem čokolado, kavo, morsko hrano, glasbo, arhitekturo in umetnost, potovanja ter odkrivanje novih, še neznanih krajev. Moj dan se začne z veliko skodelico kave, konča pa z branjem knjige ali pisanjem novih člankov ob kozarcu rumenega muškata. Vikendi - če le nisva na vandranju naokrog - so prepleteni s pisanjem bloga, urejanjem fotografij in načrtovanjem novih potovanj.

Potovanja mi dajejo svobodo, to je čas, ko se odklopim od vsakdanjih skrbi in hitenja po opravkih. Predstavljajo mi užitek, učenje in polnjenje baterij. Rada raziskujem nove kotičke sveta, spoznavam druge kulture, navade in kulinariko. Včasih pa paše že samo pobeg na drug, manj znanj in turistično oblegan konec Slovenije, sedenje ob jezeru ob sončnem zahodu na odeji iz prtljažnika in "home-made" pikniku.

Če imaš zame kakšno vprašanje, predlog ali si želiš sodelovati z menoj, mi piši na razgledniceizkovcka@gmail.com. Z veseljem ti odpišem.

Instagram

Theme by BD